Heb ik een app én een mobiele website nodig?

Iedere organisatie heeft er belang bij mobiel zo goed mogelijk actief te zijn. Het grote voordeel van apps is dat deze een betere gebruikservaring bieden én ideaal zijn voor klanten loyauteit.
Het voordeel van een (mobiele) website is dat deze makkelijker gevonden wordt. (uw klant/prospect zal uw mobiele app meestal slechts downloaden als hij/zij erop gewezen wordt)

Apps bieden de gebruiker een unieke, interactieve ervaring omdat deze ook gebruik maken van de functionaliteiten die het telefoontoestel biedt (GPS, camera, microfoon, ….). Hiernaast zijn apps (deels) op de telefoon zelf geïnstalleerd wat voordelen biedt qua performance en laadtijd. Daar komt nog bij dat apps ook offline (deels) beschikbaar zijn.
Een eigen app was tot voor kort echter een grote investering, waardoor dit niet voor elke organisatie bereikbaar was. Nu een eigen app betaalbaar geworden is, geloven wij dat u beide nodig heeft.

Mobiele marketing is gewoon te belangrijk!

Is uw website vandaag nog niet geoptimaliseerd voor smartphones, profiteert u dubbel want bij creatie van een eigen app, maken wij uw website ook mobiel toegankelijk en is dit inbegrepen in de prijs.

Vraag nu een offerte aan


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.