Vijf redenen om te investeren in een eigen app.

1) Het succes van de smartphone.

Meer dan 35% van de Belgen heeft een smartphone/tablet (en groeiend). Gemiddeld worden deze meer dan 2 uur/dag actief gebruikt. Deze cijfers tonen aan dat mensen de
smartphone/tablet actief gebruiken en zich graag informeren via deze toestellen. ( vaak gebeurt dit in combinatie met een “tweede scherm”, TV, Laptop, ….)
Via een eigen app bereikt u dus de klant of prospect op een manier en plaats die zij verkiezen.
Een app is speciaal ontwikkeld voor de smartphone en biedt zowel u als de gebruiker vele extra mogelijkheden (pushberichten, interactieve catalogus, ….)

2) Uiterst geschikt voor trouwe klanten en belangrijke prospecten.

Uitgerekend uw trouwste klanten (of belangrijkste prospecten) zullen uw app het meest
waarderen en er het meest gebruik van maken. Zij hebben reeds veel interactie met u en u biedt hen extra service en bijkomende mogelijkheden. Een eigen app is dus een kleine investering die direct bijdraagt tot een betere ervaring en meer service voor uw bestaande klanten.

3) Een bijkomend kanaal voor meer omzet.

Een app biedt u een extra kanaal voor verspreiding van uw boodschap, product of dienst. Wat er al is, maakt u nu ook mobiel toegankelijk. Uw marketing materiaal (brochures, fotoboeken,aanbiedingen) worden digitaal verspreid waardoor ze een tweede leven krijgen. Zo fungeert een eigen app als extra verkoopkanaal. Klanten bestellen uw producten rechtstreeks, ze shoppen op hun iPad in uw catalogus en/of boeken onmiddellijk een afspraak. Ook integratie met uw webshop is mogelijk.

4) Uiterst betaalbaar.

Dankzij echte Cloud Computing hoeft technologie en een eigen app vandaag niet meer duur te zijn. Het is de missie van Kliento om krachtige IT- oplossingen beschikbaar te maken voor de Belgische KMO.

5)Uw huidige website wordt ook mobiel toegankelijk.

Door het succes van de smartphone en tablet surfen mensen vandaag meer en meer mobiel (en dit aantal stijgt explosief). Het is dus belangrijk dat ook uw website mobiel toegankelijk is en een goede gebruikservaring biedt. De ideale oplossing hiervoor is een responsive website, een website waarvan de layout zich aanpast aan de schermgrootte van de gebruiker. Vaak betekent dat echter dat u moet investeren in een nieuwe site. Wenst u dat (nog) niet, dan is een eigen app een goede oplossing omdat wij op deze manier ook uw huidige website mobiel toegankelijk te maken (inbegrepen in de prijs).

Interesse in een eigen app?

Vraag nu een offerte aan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.