Slimme ondernemers kiezen voor Google Apps

Kliento helpt mensen en organisaties gebruik te maken van slimme technologie. Een goed voorbeeld van “slimme technologie” is Google Apps for business. Het is het Google alternatief voor Outlook en Office.

Wij gebruiken Google Apps omdat het ons helpt om werk efficiënt te organiseren. Als kenniswerker wil ik snel toegang tot relevante informatie: dat lukt perfect dankzij de ingebouwde Google zoekfunctie.  Wij moeten vlot met anderen kunnen samenwerken, binnen en buiten het bedrijf: via de Google Hangout,  slaag ik erin om meer mensen te ontmoeten tijdens een werkweek. Bovendien werkt Google Apps altijd en overal, op eender welk apparaat, nooit krijg je nog de boodschap dat de service niet beschikbaar is. En last but not least, al dat moois, kost 40 € per gebruiker per jaar. Alles inbegrepen, geen verborgen kosten!

Wist je dat 5000 bedrijven per dag de overstap maken? Dat zijn natuurlijk een hoop kleine bedrijven maar ook grote bedrijven als Ahold, Roche, KLM en bij ons de VDAB en Thermote & Vanhalst

En wat me opvalt is dat er bij de bedrijven vaak slimme bedrijven zitten die het erg goed doen. Of mensen die in de nieuwe economie op een efficiënte manier bergen werken verzetten. Geen toeval dat dat soort organisaties massaal voor Google Apps kiezen!

Wij starten graag een nieuwe reeks blogposts met voorbeelden van mensen en organisaties die ook reeds overstapten op slimme technologie en Google Apps.

De eerste voorbeelden komen uit de Belgische marketing scene: digitaal marketing bureau Wijs, heeft onlangs de overstap gemaakt

wijs gone google

Een “ander” voorbeeld vinden we bij Cain Ransbottyn, oprichter van ondermeer The other agency. Zelfs achter het stuur maakt Cain gebruik van Google Apps om zen werk te doen 🙂

Cain op Google Apps

Heb jij nog voorbeelden van slimme ondernemers die reeds de overstap maakten?

Of wil je gewoon de kracht van Google Apps ontdekken? Schrijf dan nu in voor één van de Google Apps demo sessies, deelname is gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.