Profiteert uw KMO al van ongelimiteerde computerkracht?

Interessant grafiekje deze week  gezien van onderzoeksbureau Gartner. Het geeft de totale kapitaalsinvesteringen in computer infrastructuur en Cloud Computing weer van vier grote spelers: Amazon, Google, Microsoft en Rackspace.

IaaS Investment

Wie nu de grootste heeft, laat ik in deze post even in het midden…

Feit is dat  deze bedrijven sinds 2005 dus al meer dan 50 miljard dollar hebben geïnvesteerd in computerkracht. En daar kan u uw voordeel mee doen….

Velen doen dat al in hun privé- leven=> gratis of goedkope Apps die je installeert op je Smartphone, denk aan Shazam, Runkeeper, ….een Dropbox account, ….

Het zijn Apps die gewoon werken, makkelijk in gebruik zijn en die goed zijn in wat ze doen.

Zo zijn er ook talloze “Apps” die u kan gebruiken in een zakelijke omgeving. Het biedt organisaties de kans om bijkomend te automatiseren en/of  te besparen op het huidige IT- budget. Bovendien zijn ze ook makkelijk in gebruik, niet zoals de legacy IT- toepassingen die vandaag nog bij vele bedrijven geïnstalleerd zijn op lokale servers.

In een digitale economie, gekenmerkt door hoge arbeidskosten, is “mee zijn” wellicht bepalend voor de competitiviteit van uw bedrijf.

Op regelmatige tijdstippen organiseren we bij Kliento events  waar u de kracht van echte Cloud Computing kan ontdekken: we hebben sessies waar u kennis kan maken met de Google Cloud, tevens organiseren we sessies waar we specifiek inzoomen op “Apps” voor de sales en marketing professional.

Van één ding zijn wij zeker, diegene die de kracht en nieuwe mogelijkhedeen van  technologie niet zien, zullen de achterblijvers zijn in hun industrie.

Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.