Ongelimiteerde computerkracht:hoe maakt u er gebruik van?

Yahoo heeft zijn fotodienst Flickr een serieuze update gegeven. De fotodienst heeft niet alleen een nieuw uiterlijk gekregen, maar biedt elke gebruiker nu gratis 1 Terabyte foto-opslag.

Ter info: 1 Terabyte is zowat 1000 Gigabyte…ter vergelijking, hiernaast een foto van de harddrive van een IBM computer uit 1956….het ding bevatte 5 MB aan storage en woog meer dan een ton.

IBM-305-RAMAC-First-Hard-Disk-Drive-580x486

Wat ons betreft een mooie illustratie van het feit dat elkeen vandaag over quasi ongelimiteerde computerkracht kan beschikken.

Je kan vandaag als KMO of zelfs als individu gebruik maken van diezelfde computerkracht die  tot voor kort enkel weggelegd was voor multinationals….

Dat heeft gevolgen voor elk bedrijf.

Kan jij je permitteren hier geen gebruik van te maken?  Wat kost jouw IT je vandaag? Wat krijg je daarvoor in de plaats? Op welke manier ondersteunt die keuze jouw toekomstige groei?

Wil je eens in de praktijk ervaren wat je met die computerkracht allemaal kan? Schrijf je dan nu in voor één van onze Google Apps demosessies: je ontdekt er de kracht van het Google platform.  Hoe sneller je overschakelt, hoe sneller je geniet van alle voordelen die vandaag mogelijk zijn.

Inschrijven kan hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.