Iets om naar uit te kijken:Tempo

tempo appMensen willen hun leven en werk efficiënter en leuker organiseren. Technologie kan daarbij helpen. Eerder al geraakten we geboeid door een nieuwe mailbox app voor Iphone en Gmail, waarmee het makkelijker (en leuker) wordt om je e-mail af te handelen.
(ondertussen is mailbox app reeds overgekocht door Dropbox voor niet minder dan 100 mio USD….)
Een andere veelbelovende App is Tempo, naar eigen zeggen een “slimme calendar”.
Tempo is voorlopig enkel beschikbaar in de Amerikaanse Itunes store, maar zal naar verluidt ook snel beschikbaar worden in Europa en België.
Het interessante aan de Tempo calendar App is dat het op een makkelijke manier al de informatie verzamelt dewelke je nodig hebt voor je afspraken doorheen de dag. Inbellen voor een conference call? Paswoord en meeting nummer zijn direct beschikbaar. Tien minuutjes vertraging? Je stuurt snel een mailtje naar de betrokken personen.

Wat ons betreft bewijst het succes van deze Apps dat mensen op zoek zijn naar betere manieren om hun werk te organiseren. Zowel Mailbox App als deze Tempo App zijn erg persoonlijk en gericht op het individu.

Maar ook voor bedrijven bestaan er nieuwe, aangepaste tools of Apps die jouw bedrijf helpen om efficiënter te werken. Ze bieden functionaliteit die rekening houdt met de eisen en wensen van de hedendaagse kenniswerker. En bovendien maken ze gebruik van De Cloud, je hoeft dus niet langer zelf hardware te kopen, installeren en onderhouden. Mede daardoor kan je ook nog eens besparen op je IT- budget.

Bij Kliento helpen we je gebruik te maken van deze nieuwe mogelijkheden, want waarom zou je voor je werk immers gebruik maken van technologie uit een vorig tijdperk?

Contacteer ons nu voor een eerste kennismaking, we laten je graag zien wat mogelijk is.

En ja, het reclame filmpje voor Tempo is echt de moeite waard:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.