Hoe komt uw eigen app tot stand?

Voor de creatie en ontwikkeling van uw app volgen wij een sterk gestructureerde en gefaseerde aanpak. We onderscheiden hierbij volgende fases

A Intake

Tijdens een verkennend gesprek maken we een eerste analyse: wat is het doel van de app en wie is de doelgroep? Welke mobiel(e) platform(en) kiezen we? Kiezen we voor maatwerk of maken we gebruik van een platform voor de ontwikkeling van uw app? Welke impact hebben uw keuze’s op de kostprijs van de app? ….
Na dit gesprek kunnen wij u gericht adviseren over de beste aanpak voor uw app en ontvangt u van ons een offerte inclusief plan van aanpak voor de ontwikkeling van uw app

B Ontwerp en ontwikkel fase

Tijdens deze fase ontwerpen we de “look and feel” van uw app. Elke pixel van de app wordt aan uw wensen aangepast, dit voor de diverse mobiele toestellen en platformen waar we een app voor ontwikkelen. Vaak is de app gebaseerd op uw bestaande huisstijl, maar hier kan ook van af geweken worden.
Het navigatie menu en de app functies worden vastgelegd.
De complexiteit en doorlooptijd van deze fase hangen natuurlijk nauw samen met de door u gemaakte keuzes tijdens het intake gesprek.

Uiteraard word je als klant nauw betrokken tijdens deze fase.
( zo blijven wij de look and feel aanpassen tot u hierover tevreden bent)

C Oplevering van de app

Na goedkeuring van de app staan wij ook in voor de lancering van de app in de iOS App Store en/of de Android Market (Google Play).
Eenmaal alles succesvol is getest en goedgekeurd zal de app opgeleverd worden. Indien relevant en gewenst voorzien wij de nodige training voor het beheer en verder ontwikkelen van uw app.
Vraag nu een offerte aan
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.