Google Apps of Office 365: wat is de meest productieve werkplek?

Nu de arbeidskosten de pan uitswingen is het duidelijk dat de productiviteit van medewerkers nog belangrijker wordt.

Kantoor automatisatie software is daarbij een belangrijk hulpmiddel. De twee belangrijkste aanbieders van het moment zijn Microsoft met Office 365 en Google met Google Apps.

Bij Kliento hebben we vandaag een voorkeur voor Google Apps, simpelweg omdat Google Apps ons het beste helpt om op een efficiënte manier ons werk te doen.  Afgelopen week was grote concurrent Microsoft  enorm actief met een nieuwe reclame campagne voor Office 365. En met die campagne slaat Microsoft de nagel op de kop:

De meest productieve werkplek is die waar teams vlot kunnen samenwerken.

 

De meest productieve werkplek…-jpeg-tiff (1)

 

En “vlotte samenwerking” is nu net één van dé redenen, waarom wij kiezen voor de Google oplossing. Google Apps is ontworpen met team productiviteit in gedachten, het is in de oplossing ingebakken.

Samenwerken, intern of extern, gaat uiterst  makkelijk en altijd op dezelfde consistente manier…Eindelijk gebeurt het ook.

Grote reclame campagnes van Google zal u niet zien, Google kiest ervoor om al haar tijd en energie in het product te steken.

Voor een uitgebreide vergelijking tussen Google Apps en Office 365 download onze whitepaper: Hoe kiezen tussen Google Apps for Work en Office 365.

Google Apps is  dus beslist de moeite waard om te ontdekken.  Dat kan via een demo bij u ter plaatse of via één van onze demo sessies ergens te velde.

Meer informatie en de mogelijkheid om in te schrijven vind je via onze activiteiten kalender.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.