Google Apps: meer dan alleen maar goedkoper!

Als organisaties Google Apps bekijken en de overstap maken, is de kost factor vaak één van de eerste aspecten die bekeken wordt. En vanzelfsprekend is de Total Cost of Ownership  voor elke organisatie erg belangrijk, vandaag meer dan ooit, maar de echte meerwaarde van Google Apps en van “samenwerken” in de Cloud is niet dat het een goedkoper systeem is.

De échte meerwaarde van Google Apps zit hem in het feit dat medewerkers efficiënter worden en er een “nieuwe cultuur” van meer en beter samenwerken ontstaat.

Dankzij slimme Gmail features spendeert men minder tijd in de inbox. Net omdat Google Apps ontwikkeld is met samenwerking en team productiviteit in gedachten, wordt er ook  vlotter en meer  samengewerkt. Er kunnen sneller nieuwe inzichten ontstaan.

Virtueel samenwerken, bijvoorbeeld via Google Hangouts,  bevordert bovendien de efficiency in het werk omdat er tijd wordt bespaard doordat men niet (fysiek) bijeen hoeft te komen. Mits internettoegang kan er gewerkt worden vanuit eender welke locatie. Bovendien blijken virtuele teams vaak ook productiever omdat men makkelijker durft te zeggen hoe over iets wordt gedacht.

Ja, Google Apps blijkt vaak (veel) goedkoper, maar de gunstige prijs is dus verre van de enige reden voor een overstap!

Ontdekken wat Google Apps voor jouw organisatie kan betekenen? Schrijf dan hier in voor één van onze demosessies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.