Google aandeel op hoogste punt ooit!

google appsHet Google aandeel staat op zijn all time high en ging donderdag door de 900 dollar grens. Dit net op het moment van Google I/O, een jaarlijks terugkerend event waar Google de markt up-to-date houdt over haar activiteiten en bekend maakt waar het aan werkt de komende periode.

Wat ondertussen voor steeds meer mensen duidelijk wordt,  is de enorme kracht van het Google Cloud platform (zeg maar hun datacenters en infrastructuur). Google kon dan ook pronken met enorme successen: het succes van Android ( het besturingssysteem voor mobiele apparaten) en Chrome ( ondertussen wereldwijd de populairste browser).

Ook uw KMO kan volop gebruik maken van die krachtige infrastructuur.  In de eerste plaats kan dat via Google Apps, wat u kan zien als hét alternatief voor Microsoft Office en Outlook. Door gebruik te maken van Google Apps worden mensen productiever: kenniswerkers spenderen  een flink deel van hun dag aan het zoeken naar informatie. Dat omgaan met informatie kan makkelijker dankzij Google. Meteen dé reden waarom een overstap naar de Google Cloud niet alleen goedkoper is, maar ook beter!

Ondertussen stappen meer dan 5000 bedrijven per dag over naar Google. Vorige week nog schreven wij over de anti-Google campagne van Microsoft, wellicht als reactie op dit succes.  Zoals steeds reageert Google niet of amper op dat soort berichten. Wel vertelde Larry Page, CEO van Google, dat zij niet houden van de negativiteit van “sommige concurrenten” en dat Google zelf focust op innovatie en het maken van steeds betere producten.

Een aanpak die dus lijkt te werken!

Wijzelf willen u graag kennis laten maken met de uitgebreide mogelijkheden van Google Apps; dat kan via gratis infosessies die we regelmatig organiseren. Interesse? U kan zich hier aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.