CRM levert 5,60 euro op per geïnvesteerde euro!

Heeft u nog een betere reden nodig om in CRM te investeren?

Recent onderzoek van Nucleus Research moet aantonen dat een investering in CRM zich snel en meervoudig terugbetaalt.
Bovendien bevestigt de studie dat de productiviteit van het commerciële team verhoogt dankzij  mobiele toegang tot CRM-applicaties (via de tablet of smartphone). Hiernaast zorgen ook de “sociale aspecten” van vooral social CRM-systemen voor een verbetering van die productiviteit.

Natuurlijk kan je met dergelijke studies alles bewijzen, maar de wetenschap dat de klant voor uw organisatie steeds belangrijker wordt (beter geïnformeerd en verbonden met anderen) én het feit dat CRM-systemen vandaag bereikbaar zijn voor elk bedrijf, onderstreept mijn overtuiging dat elk bedrijf een CRM-systeem nodig heeft.
Dichter bij uw klanten staan, betekent bijhouden wat klanten tegen u zeggen. Het betekent dat die informatie over uw klanten, voor iedereen in uw bedrijf beschikbaar wordt.

Enkel op die manier kan u zorgen voor een memorabele service waar uw klant graag voor terugkomt en waar die klant graag over praat.

Wilt u meer weten over  de manier waarop uw organisatie haar voordeel doet met modene CRM-systemen, gebaseerd op Cloud Computing?

Contacteer ons dan vandaag nog of boek meteen een afspraak

Boek een afspraak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.