Cloud computing en gezond West-Vlaams boerenverstand-TVH kiest voor Google Apps

Met heel veel plezier lezen we het bericht dat Thermote & Vanhalst kiest voor cloud computing en Google Apps.
Eigenlijk verbaast dat nieuws ons niet. Thermote &Vanhalst is een wereldspeler op het vlak van vorkheftrucks. Ooit had ik het geluk het bedrijf te kunnen bezoeken: Ik herinner me hun verhaal nog goed, opgericht door twee West-Vlamingen en succesvol geworden door hard werken én een flinke dosis gezond boerenverstand.
En… door slim gebruikmaken van technologie!

Want ongetwijfeld is dat ook één van de succesfactoren van TVH. Grote IT- baas bij Thermote en Vanhalst is Kalman Tiboldi dewelke reeds tweemaal tot CIO van het jaar werd verkozen door Datanews. Tiboldi’s functie omschrijving is recentelijk hernoemd naar “Chief Business Innovation” Officer, waarmee men aangeeft welke rol IT speelt binnen de organisatie.
De overstap naar Google Apps is dan ook in dat kader te plaatsen: betere samenwerking, intern en extern,  makkelijker communiceren, overal en altijd en sneller toegang tot de juiste informatie, ….

Mail en samenwerken in de cloud is meer dan alleen maar goedkoper.

Wat ons betreft is dit verhaal nog maar eens een mooie illustratie van de fantastische opportuniteiten dewelke de KMO nog heeft. Ja, als ondernemer heb je het niet makkelijk in dit land, Arbeid is duur in België, maar met slimme ICT-toepassingen is nog heel wat geld te besparen. Elke KMO kan zijn bedrijf uitbouwen op dezelfde ICT- infrastructuur die ook Google voor zichzelf gebruikt en waar nu ook TVH voor kiest.

Dat opent heel veel mogelijkheden, daar moet je gebruik van maken!

Ook kennismaken met de cloud?

Schrijf je in voor één van onze events of vraag een offerte aan.

Vraag nu een offerte aan

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.