De Cloud geeft bedrijven een competitief voordeel

Als je al jaren met Cloud applicaties werkt, weet je het zeker: de Cloud helpt.
Bij Kliento zijn we er 100% zeker van: de echte Cloud oplossingen die we gebruiken, helpen om meer gedaan te krijgen in minder tijd.

Gewoon weten dat de technologie er altijd is, dat deze altijd werkt, op eender welk toestel, en dat je altijd en overal aan al je informatie kan….dat is meer dan alleen maar een gemak.

Ik geloof dat wij “dat gemak” nodig hebben om competitief te kunnen zijn en blijven: de wereld verandert snel, concurrentie is groter dan ooit…( en ik geloof niet dat dit zal “verbeteren” de komende jaren).
Komt daar nog bij dat de technologie die we gebruiken, niet eens veel geld kost: vergelijkbare functionaliteit zou in een traditionele set-up voor Kliento onbetaalbaar zijn…

Eén en ander blijkt ook te gelden voor grote bedrijven. Een studie van IBM moet aantonen dat bedrijven die gebruik maken van de Cloud, daar ook echt competitief voordeel mee halen. Het gaat voor deze bedrijven dus zeker niet alleen over goedkopere IT.

Een ander opvallend feit uit de studie is dat het vooral “de business” is, welke aandrijver is voor de Cloud. Het zijn de algemeen directeur of mensen uit het marketing, financieel of HR departement die aan hun IT- collega’s vragen om de Cloud te implementeren.

Wijzelf kunnen het niet vaak genoeg herhalen: de Cloud verdient de aandacht van elke bedrijfsleider
En tot slot toch nog maar eens opmerken dat de Cloud niet betekent dat je je server verplaatst naar één of ander datacenter (lees ook: het verschil tussen “hosting en Cloud Computing).

Eens praten over hoe ook jouw bedrijf haar voordeel doet? Dertig minuutjes van je tijd volstaan. Contacteer ons vandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.