Hoeveel kost een migratie naar Google Apps?

Meer dan 5 miljoen bedrijven zijn ondertussen overgeschakeld naar Google Apps for Business. Zo’n overgang naar de Google cloud is ondertussen dus miljoenen keren uitgevoerd. Dat betekent dus ook dat een migratie niet moeilijk is en (deels) zelfs bandwerk is geworden.

Het technische luik is eigenlijk een kwestie van uw bestaande data up to loaden naar de Google cloud, alwarens de gebruiker vervolgens al zijn/haar informatie makkelijk terugvindt.

En wat ons betreft doe je er als organisatie goed om om die gebruiker vervolgens een training aan te bieden, zodat deze zo snel mogelijk met de nieuwe oplossing op weg is en gebruik kan maken van de vele, nieuwe mogelijkheden.  ( reken voor zo’n basis training een halve dag)

Wil je als organisatie ook overstappen naar Google Apps, reken dan buiten de licentie kosten ( 40 euro per gebruiker per jaar)  grosso modo op zo’n 100 euro eenmalige kosten  per gebruiker voor het begeleiding-traject,  dus voor de technische migratie enerzijds en een basis training anderzijds.

Vanzelfsprekend zijn er uitzonderingen, maar deze prijzen geven alvast een goed idee.

Meer weten of een offerte? Contacteer ons vandaag nog.

Boek een afspraak 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.